Otomobilin çarptığı belediye başkanı taburcu oldu

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde 1 ay önce yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralanan Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Ak Partili Yaşar Sever, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobilin çarptığı belediye başkanı taburcu oldu

Geçen 27 Ağustos'da Erdemir Caddesi'nde meydana gelen kazada Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, belediyenin bir işi için geldiği ilçede yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Başkan Sever'in, Ereğli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'ndeki tedavisi tamamlandı. Sağlığına kavuşarak taburcu edilen Başkan Sever, hastaneden ayrılırken hastane yöneticisi Dr. Muharrem Erdem ile tedavisini yapan Dr. Mustafa Kaya'ya plaket vererek teşekkür etti.

Başkan Sever, kaza ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada ise kaza anını hatırlamadığını söyledi. Başkan Sever, "Görmedim otomobili. Tam ne olduğunu da bilmiyorum. Kendime geldiğimde ilk önce Kelime-i Şehadet getirdim. 'Gittim' dedim. Ama hastanede doktorlarımız sayesinde sağlımıza kavuştuk. Yüce Rabbim bizi düzeltti" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber